Jótékonysági kilométergyűjtés

Tisztelt Kerékpárosbarát Települések Országos Szövetsége!

A Magyar Rákellenes Liga és a Gyógyulj Velünk Egyesület nevében küldjük levelünket. Október 1-jén indítottuk el a "45 nap alatt a Föld körül" országos kilométergyűjtő kihívásunkat.
 
Kezdeményezésünk célja, hogy minél több daganatos beteget meggyőzzünk a mozgás életkilátásokat javító erejéről azáltal, hogy minél több motiváló fotót és üzenetet összegyűjtünk különböző sportágakból. Orvosi szakmai publikációk sora támasztja alá, hogy a sport javítja az életkilátásokat és az életminőséget idősebb korban és egy súlyos betegség diagnózisa után is. A 10 Ezer Lépés Program ugyan eredetileg prosztatarákos betegeket céloz, ám a "45 nap alatt a Föld körül" kihívásba mindenkit hívunk és várunk. A családtagokat, barátokat és az egészséges embereket is szeretnénk bevonni, hogy a jó példákat bemutassuk.
 
A www.45nap.hu oldalon található űrlapon lehet a napi mozgásról kilométereket, egy vagy több fotót, rövid motiváló üzenetet feltölteni. Az eddigi képeket és üzeneteket a www.facebook.com/egyesulet.gyogyuljvelunk oldalon is lehet követni, mi pedig gondoskodunk arról, hogy minél többekhez eljussanak ezek.
 
Megküldöm mellékletben is a felhívásunkat. Ha egyetértenek a céljainkkal, kérjük, hogy akár edzésen, akár egyéni vagy csapatprogramban teljesített kilométerekkel járuljanak hozzá a program sikeréhez és a Föld körüli kilométergyűjtéshez a www.45nap.hu oldalon keresztül.
Bármilyen kérdésük felmerülne, örömmel állok rendelkezésükre.
 
Köszönettel,
Deli Mónika
Gyógyulj Velünk Egyesület
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+3620 278-3110
 

Kapcsolódó dokumentumok:

Nyomtatás